El món de la fabricació de coixíns és d’allò més variat pel que fa als materials de farciment: des de fibres derivades del polièster fins a fibres naturals de diverses procedències, la qual cosa fa que sigui un mercat de tendències viu i que es reinventi per respondre als requeriments del consumidor final.

Les tecnologies de Masias Maquinaria s’adapten a les necessitats d’aquest tipus de mercat i fan que sigui possible tractar diferents materials de farciment de coixins amb el mateix sistema de producció automàtic: fibres de polièster, boles, microfibra, escuma i altres fibres naturals, com ara la llana o el capoc, o també la mescla de qualsevol d’aquestes fibres.

Les línies automàtiques per a la producció de coixins inclouen capacitats d’entre 1.000 i 4.000 coixins per torn, amb un sol operari i amb una gran qualitat del producte acabat.

 

Matèries Primeres

Línies de fabricació de coixins

  • coixins bufats o aspirats
  • Coixins enrotllats

Les nostres tecnologies de producció de coixins automàtiques permeten mesclar fins a tres materials i controlar el pes d’emplenament, tot dins d’un sistema integrat, de producció contínua de coixins, amb unes capacitats que poden arribar fins a 8 coixins per minut.

La tecnologia d’emplenament de coixins per aspiració garanteix la qualitat, l’homogeneïtat i la versatilitat del farciment de diferents tipus i mides de fundes de coixí. A més disposem de totes les tecnologies de tancat de les fundes des de l’overlockat fins al tancat per ultrasò.

  • Automatic pillow filling line
Vídeo explicatiu coixins de fibres sintètiques

Masias Maquinaria ha patentat un nou sistema de fabricació de coixins enrotllats que s’anomena ROLLPILLOW. Aquest sistema s’ha pensat per poder produir coixins de manera eficient i flexible, amb unes produccions molt elevades, a més d’obtenir un tipus de coixi de més alta qualitat que amb els sistemes de bufat, ja que el volum i la resiliencia que s’obté amb el sistema ROLLPILLOW comparat amb un coixi de les mateixes condicions fet amb un sistema de bufat dona un augment important d’aquestes propietats utilitzant la mateixa quantinat de fibra.

Es poden utilitzar tot tipus de fibres, de barreges de fibres i també de boles, a més, si s’escau, es poden fer barreges de fibres i espumes per la fabricació de coixins. La seva producció pot arribar fins a 20 coixins per minut

El millor d’aquest sistema no s’acaba aquí, ja que en aquest sistema ROLLPILLOW se li pot adjuntar l’accessori Q-Connect, que es tracta del passatge de teixits per poder connectar el sistema a una acolxadora multiagulla, perquè així amb la mateixa tecnologia es poden fabricar també nòrdics o edredons i per tant dona molta versatilitat a la producció.

Aquesta línia ajuda als nostres clients a poder canviar de material i de producte fàcilment amb la mateixa tecnologia sense haver de fer grans inversions, la paraula que millor la descriu es es FLEXIBILITAT 

Vídeo explicatiu Línia de coixins enrotllats

Producte Acabat

Tancar