Per escollir bé un edredó nòrdic cal tenir en compte una sèrie de factors clau, com ara el clima del lloc on vivim, el tipus de farciment o el gramatge.

A Masias Maquinaria estem especialitzats en la implantació de línies automàtiques de fabricació d’edredons i nòrdics amb les tecnologies més avançades d’emplenament per airlay o cardat ja sigui de fibres sintètiques, fibres naturals o fibres artificials.

Els nostres processos d’automatització en la fabricació de nòrdics o edredons combinen la flexibilitat i el gramatge de les fibres amb una elevada productivitat, des de l’obertura de fibres fins a l’embossat del producte final, d’aquesta manera assegurem la màxima qualitat de l’edredó o nòrdic per donar resposta a la demanda dels diferents consumidors.

Integrem qualsevol tipus d’acolxat, depenent de les especificacions dels productes dels nostres clients.

Matèries Primeres

Línies de producció d'edredons

  • Tecnologia de napat
  • Tecnologia de cardat
  • Comfort Line

És una innovadora tecnologia compacta basada en la creació d’una napa de fibres, o microfibres mitjançant l’aire. Els avantatges del sistema d’alimentació directe, són la varietat de fibres que pot processar, com per exemple, el napat de boles de fibra i la simplicitat de funcionament i accessibilitat de l’equip.

Aquestes línies de producció de nòrdics o edredons, es poden sincronitzar amb qualsevol tipus d’acolxadora ja sigui de multi-agulla o d’ultrasò.

Podem obtenir napes a partir de 60 g/m2 que es poden ajustar en funció dels requeriments del producte final.

Vídeo explicatiu edredons amb tecnologia airlay

Les línies de fabricació d’edredons i nòrdics treballen de forma contínua a partir de les bales de fibra i es sincronitzen amb qualsevol tipus d’acolxadora o equip d’ultrasò després del procés de cardat de la fibra; d’aquesta manera se suprimeixen les aturades freqüents per canviar el rotlle de buata, i fan que des de l’inici de la línia fins al posterior embossat dels productes s’asseguri una màxima qualitat del productes amb uns preus de producció menors als dels processos habituals.

Vídeo explicatiu edredons amb tecnologia de cardat

Masias Maquinaria ha patentat un nou sistema de producció de nòrdics i coixins amb la mateixa línia. Es tracta d’un sistema d’alimentació directe, on es pot escollir si es fabriquen coixins enrotllats, nòrdics o fins i tot tapes de matalàs.

Aquest sistema permet donar molta versatilitat i flexibilitat als nostres clients no només alhora de modificar el tipus de producte que s’està fabricant sinó també a l’hora de decidir quin tipus de fibres (també barreges) o teixits que s’utilitzaran per fer aquest producte.

Aquesta línia tant compacta i completa l’hem anomenat Comfort Line ja que permet fabricar molts tipus diferents de productes destinats al confort de la llar amb una mateixa tecnologia.

 

Vídeo explicatiu Comfort Line

Producte Acabat

Tancar