Serveis

A Masias Maquinaria no només venem maquinària i equips per al tractament, la producció i el reciclatge de fibres de farciment per al sector tèxtil, sinó que també oferim una àmplia gamma de serveis per satisfer les necessitats dels nostres clients, sempre amb el compromís d’oferir un servei d’alta qualitat i de gran rapidesa. La nostra raó de ser és que el client sempre tingui una resposta immediata, ja que entenem que el més important d’un procés de producció és que no estigui aturat ni un segon.

Assistència tècnica per telèfon

Els nostres clients reben un servei gratuït d’assistència tècnica per telèfon, que segons la nostra experiència, permet resoldre la majoria de problemes tècnics o altres dificultats dels processos productius.

Assistència tècnica personal

En cas que un problema no es pugui resoldre per telèfon, un tècnic especialista de Masias Maquinaria es pot desplaçar a qualsevol lloc del món en menys de 72 hores (excepte en aquells casos en què calgui un visat).

Assistència de disseny de la instal·lació

Els nostres delineants li poden oferir plànols en Autocad o Solidworks de qualsevol instal·lació, en els quals podem incloure no només la maquinària fabricada per nosaltres sinó també les màquines fetes pels altres proveïdors que col·laborin en el projecte en qüestió.

Actualització del programari per Internet

Els nostres tècnics també es poden connectar al seu sistema de control per poder atendre’l en cas que es detecti un error.

 

També podem actualitzar el seu sistema de control sense cap càrrec addicional.

Revisions tècniques

També podem oferir-li una anàlisi completa de la seva instal·lació per trobar les opcions que s’ajustin millor a les seves necessitats.

 

Recanvis

Masias garanteix la disponibilitat de recanvis de qualsevol equip o màquina del nostre catàleg durant un mínim de deu anys. En la majoria de casos, els recanvis estan disponibles per ser tramesos en un termini de set dies laborables.

Meeting
Chat